släktforskning

 

 

 

OBS! På grund av att jag bytt leverantör av internet, från ett bolag till ett annat, så kommer denna sidas länkar inte längre att fungera, allt som släktforskats fram försvinner från sin lagringsplats hos min gamla leverantör och hos den nya finns ingen sådan lagringsmöjlighet. OBS!!

 

Att forska släkt har jag gjort sedan julen 2005, när grannen och jag bestämde oss för att åka till Arninge i Täby och Riksarkivets filial därstädes. Eftersom jag följt minsta motståndets lag i min forskning har jag samlat personer på bredden i stället för, som man bör, på djupet och då jag är fosterbarn från tidig ålder har jag liksom två familjer och dubbla antal föräldrar och då blir det en hel del personer och i dagsläget är dessa cirka 8000 till antalet.

Just på grund av det stora antalet individer (och bara därför) har jag tänkt dela upp släkten Jansson i två delar, nämnligen den Jansson'ska respektive Lundgren'ska. Detta skulle ske lite "pö-om-pö" men har visat sig vara krångligare än beräknat och därför är projektet för närvarande i status vilande. 

 

Möjlighet finns för hugade att, mot en ringa ersättning, få sin släkt forskad i några generationer bakåt. Kolla bara under länken "kontakt" och skicka mig ett mail så kan vi säkerligen komma överens. 

Exempel på ringa ersättning är - en liten slant, en lite större slant, en god flaska whisky (inte Lord Calvert) eller varför inte några väl kylda öl!

 

 

Välkommen!!